GreekEnglish (United Kingdom)

ενωτικό τραγούδι & κίνηση στον κύκλο

ενωτικό τραγούδι & κύκλιος χορός

https://youtu.be/LtUFXP-OfQY 

- Δράσεις σε εσωτερικό και υπαίθριο χώρο

- εκπαιδεύσεις/retreats ολιγοήμερες - 16-19 Ιουλίου 2022 στην αγνή γη της "Κιβωτού Κορογώνα" (Λακωνία)

- εκπαιδεύσεις εκπαιδευτών (7-10 ημερών) 

- μηνιαίες βιωματικές συναντήσεις

που απευθύνονται σε όλους τους ενήλικες, 
ανεξάρτητα από ηλικία, φυσική κατάσταση, φωνή, επάγγελμα, ενδιαφέροντα

Μέχρι του παρόντος έχουν υλοποιηθεί δράσεις και εκπαιδεύσεις

στην Δημοτική Αγορά της Κυψέλης,

στην Παν/κή Λέσχη του Παν/μίου Αθήνας,

στην πλατεία Δημαρχείου της Ερμούπολης Σύρου,

στο Συνεργατικό Καφενείο Ακαδημίας Πλάτωνος,

στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα (με παιδιά Δημοτικού Σχολείου),

στην οργάνωση 50και Ελλάς (με ενήλικες άνω των 50 ετών), 

στο Άλσος Αιγάλεω (Μπαρουτάδικο),

στον πολυχώρο Life Blossom,

στην Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής & Κινεζικής Παραδοσιακής Ιατρικής,

στην οικοκοινότητα "Κιβωτός Κορογώνα",

σε ΚΑΠΗ Ν.Αττικής,

στη διάρκεια Erasmus+ ευρωπαϊκών προγραμμάτων Νέων,

σε οικογιορτές,

σε φεστιβάλ,

με ομάδες φοιτητών,

σε Δημοτικά Σχολεία της Αττικής,

σε νηπιαγωγεία της Αττικής και Λακωνίας,

σε ενδυναμωτικούς Κύκλους Γυναικών στη Λακωνία,

στον ετήσιο Παγκόσμιο Εορτασμό των Κύκλιων Χορών (World Circle Dance Day) κάθε Ιούλιο,

στο διεθνές συνέδριο του Harvard Divinity School "Ecological Spiritualities" (Απρίλιος 2022),

στο διεθνές Μαθητικό Συνέδριο 'Κλιματική Ουδετερότητα' στην Ελευσίνα (Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2023), 11.05.2023,

στο ετήσιο retreat "ενωτικό τραγούδι & κίνηση στον κύκλο", κάθε Ιούλιο.

Μέσα στη χρονιά 2022, πραγματοποιούνται δράσεις με ομάδες γονέων, νηπιαγωγεία, Κύκλους Γυναικών, στελέχη και εθελοντές μη κερδοσκοπικών οργανισμών, με συμμετέχοντες σε εκπαιδευτικά retreats, με την τρίτη ηλικία, με εκπαιδευτικούς και γονείς.

Τραγούδια με απλούς στίχους και μελωδίες ενωτικές & λυρικές από λαϊκές & ιερές παραδόσεις της Ευρώπης, Ασίας, Αφρικής, Β. & Ν. Αμερικής, Αυστραλίας, νησιών του Ειρηνικού, καθώς και από κινήματα και ομάδες κύκλιων χορών για την Παγκόσμια Ειρήνη και την αρμονική συνύπαρξη.

Η πλειοψηφία των τραγουδιών συνοδεύεται από απλές κινήσεις σε κυκλική διάταξη, οι οποίες τονίζουν τη σημασία και συμβολισμούς των τραγουδιών και ταυτόχρονα καλλιεργούν κλίμα ενότητας και σύνδεσης.

♥ εσωτερική δύναμη ♥ αποδοχή φωνής & Εαυτού ♥ χαρά της αυθεντικής πηγαίας έκφρασης 

♥ απόλαυση της στιγμής ♥ πειραματισμός ♥ παιχνίδι ♥ μοίρασμα ♥ δύναμη της ένωσης
♥ αλληλέγγυο πνεύμα ♥ θετικότητα ♥ συν-κίνηση ♥ σύνδεση με τη μητέρα-γη
♥ γείωση ♥ δημιουργία ειρηνικών κοινοτήτων

https://www.findhorn.org/blog/sacred-dance-to-dance-is-to-learn-that-everything-passes/?utm_source=inspiration&utm_medium=email&utm_campaign=26_may_guidance&utm_content=dance_banner&utm_source=Findhorn+Foundation&utm_campaign=30e0a652a0-EMAIL_CAMPAIGN_2023_03_06_04_34_COPY_01&utm_medium=email&utm_term=0_-6a6be48e1a-%5BLIST_EMAIL_ID%5D

"Οι κύκλιοι χοροί μας θυμίζουν ότι κάθε τι είναι περαστικό..."

Κάθε φωνή έχει ένα μήνυμα για τον κόσμο και η δόνησή της είναι μοναδική!

Όταν οι ανθρώπινες φωνές ενώνονται μέσα από την παγκόσμια γλώσσα της μουσικής, όλα γίνονται εφικτά και πιο απλά.

Η ευεργετική δόνηση, η εσωτερική δύναμη και το ενωτικό πνεύμα πολλαπλασιάζονται με γεωμετρική πρόοδο για το καλό όλων!

Διαβάστε και το σχετικό αφιέρωμα στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

https://www.amna.gr/home/article/248239/Ta-tragoudia-ki-o-choros-pou-mas-fernoun-pio-konta

*

https://youtu.be/LtUFXP-OfQY 

 

*

Ειδικά στη συνάντηση της 31ης Μαρτίου 2018, μέσα στην ιερότητα της ατμόσφαιρας του Σαββάτου του Λαζάρου, στο κατώφλι της Εβδομάδας των Παθών και της Αγίας Ανάστασης τιμούμε τις ημέρες με στίχους και μελωδίες που μας επανασυνδέουν με την ιερότητα μέσα μας.

Τα τραγούδια και η κίνηση θα υπενθυμίσουν την εσωτερική μας δύναμη και την σύνδεσή μας με την ροή του γίγνεσθαι μέσα από συμπαντικούς νόμους, ι.e. την αποχώρηση του παλαιού, του αρνητικού, του γκρίζου για την εδραίωση και τον εορτασμό του νέου, του θετικού & φωτεινού. 

Τραγούδια αντλημένα από την Ελλάδα, την Αγγλοσαξωνική και Ισπανική παράδοση, την Γερμανία Αυστρία, Γαλλία και Αφρική, με απλούς στίχους, θα μας υποστηρίξουν στην προετοιμασία μας προς τη Μεγάλη Εβδομάδα.

 

Σχόλια, εντυπώσεις συμμετεχόντων

«Ένιωσα όπως στην παιδική μου ηλικία στη χώρα μου, την ξεγνοιασιά και την παρέα. Ένιωσα επίσης χαρά και σύνδεση μεταξύ μας.»

- 06.09.2022@ Άλσος Αιγάλεω, C.B.

«Ένιωσα αποδοχή και δύναμη, γνωρίζοντας ότι γενικά δεν πετυχαίνω τους μουσικούς τόνους. Μου άρεσε πολύ που ενισχύθηκε και εντάχθηκε στον κύκλο κάθε φωνή συμμετέχοντα. Συγκινητική εμπειρία για μένα και πολύ ενωτική.»

- 06.09.2022@ Άλσος Αιγάλεω, Μ.Κ.

«Ήρθα στη δράση πολύ κουρασμένη και έφυγα πετώντας, αν και κινήθηκα και έδρασα σε όλη τη διάρκειά της. [...] Με συγκίνησε ιδιαίτερα το κομμάτι (μελωδία, κίνηση, συμβολισμοί) από την Αφρική. [...] Χρειάζεται να γίνονται πολλές τέτοιες δράσεις στα σχολεία μας.» 

- 06.09.2022@ Άλσος Αιγάλεω, Μ.Κ.

«Ένιωσα ενεργοποιημένη όλη την περιοχή της κοιλιάς και πολύ καλά γείωση κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας και με την ολοκλήρωσή της. Αισθάνομαι πιο δυνατή και χαρούμενη. Είμαι ευγνώμων που ενωθήκαμε όλοι μέσα από αυτήν την πρακτική.» 

- 06.09.2022@ Άλσος Αιγάλεω, Ε.Μ.

«Απίθανη εμπειρία! Πόσο πολύ ενδιαφέρον είναι το ότι φάνηκαν ήσυχα οι ιδιαιτερότητες κάθε συμμετέχοντα και ταυτόχρονα αγκαλιάστηκαν όλοι χωρίς λόγια, μέσα από την κίνηση στον κύκλο, τις μελωδίες και το ενωτικό τραγούδι. Η εμπειρία για μένα υπήρξε όχι μόνο όμορφη αλλά και πολύ-πολύ ευεργετική. Έφερε γαλήνη μέσα μου παντού. Ας συνεχίζουμε να το κάνουμε...» 

- 06.09.2022@ Άλσος Αιγάλεω, Π.Σ.

«Αν και σωματικά δεν ήμουν εκείνη την ημέρα στα καλά μου, ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία. Αν και σε αδυναμία, μπόρεσα να λειτουργήσω και να συντονιστώ με την κοσμική ροή και με τον κύκλο! Σε ευχαριστώ πολύ που ανέλαβες να μας δείξεις αυτούς τους χορούς και να μας εξηγήσεις ποιο είναι το πνεύμα που τους διαπνέει!»

10.07.2022 @Τρύπη, Σπάρτη, Δ.Μ.

«Απόλαυση ήταν ο κύκλιος χορός.»

10.07.2022 @Τρύπη, Σπάρτη, M.G.

«Καλησπέρα, Μαρία μας...Όχι μία λέξη, αλλά πολλές. Θα αρκεστώ ότι ένιωσα ηρεμία, χαρά, πρωτόγνωρα συναισθήματα, γαλήνη, ομορφιά κι αυτό που το μετέφερε όχι μόνο η μαγεία του τόπου, αλλά κι η μαγεία της παρουσίας όλων των αγαπημένων υπαρξεων...ευγνώμων για όλο αυτό το μοίρασμα-ταίριασμα!!»

10.07.2022 @Τρύπη, Σπάρτη, Α.Ρ.

«Ένας κύκλος έκλεισε  για να ξεκινήσει από την αρχή...έτσι όπως ποτέ δεν τελειώνει η ροή του ποταμού...η ροή της ζωής ...η ροή για ειρήνευση και γαλήνη...σε όλη τη γη...που κυοφορεί...τα πιο όμορφα τοπία της που δεν τα είδαμε ακόμα...τις εξαίσιες ευωδιές της, που δεν μυρίσαμε ακόμα...τις εξωτικές γεύσεις της από καρπούς που δεν γευτήκαμε ακόμα...τους ήχους από τα τραγούδια της που σιγομουρμουρίζει ...και δεν φτάνουν στα αυτιά μας ακόμα ... μα πάνω από όλα τις ζεστές, απέραντες αγκαλιές από τα υπέροχα, άγνωστα πλάσματα της...που δεν συναντήσαμε ακόμα. Πάμε ξανά...;»

- 10.07.2022@Τρύπη, Σπάρτη, Α.Π.

«I was amazed at the power of the unity singing and dance led by Maria via Zoom to our group here in eastern Australia. It really was a beautiful example of unity across culture and distance. Deep bow to this lovely peace building process.»

- Dec. 2020, Peace Valley, Australia, J.F.

«Ανακάλυψα μια νέα αίσθηση πληρότητας και αρμονίας. [...] Μου έκανε εντύπωση πώς η απλότητα οδηγούσε στην πληρότητα. [...]»

- 25-26.07.2020 @ "Κιβωτό Κορογώνα", Δ.Μ.

«[...] Μια μικρή σε διάρκεια (Σαβ/κο) υπενθύμιση για το πόσο πολύ οι άνθρωποι μοιάζουμε μεταξύ μας [...] Η επιθυμία για ειρήνη, αγάπη, ψυχική ένωση παραμένει σκοπός ζωής αδιαπραγμάτευτος.»

- 25-26.07.2020 @ "Κιβωτό Κορογώνα", Α.

«[...] Με το πρώτο τραγούδι & την ενεργοποίηση των αρθρώσεων με την κίνηση στον κύκλο κατάλαβα ότι όλα θα είναι όμορφα και ευχάριστα. [...]»

- 23-27.07.2020 @ "Κιβωτό Κορογώνα", Ν.Τ.

«[...] Η πρώτη φορά που βίωσα τα τραγούδια και την κίνηση στον κύκλο ήταν πολύ δυνατή εμπειρία, όπως και το ότι έγραψα στίχους! [...]»

- 23-27.07.2020 @ "Κιβωτό Κορογώνα", Δ.Π.

«[...] Ο κύκλος, ο πυρήνας του, το τραγούδι...[...] Συνειδητοποίησα την ευκολία να προσφέρω, τη σημαντικότητα της συλλογικότητας. [...]»

- 23-27.07.2020 @ "Κιβωτό Κορογώνα", Ρ.Θ.

 

«[...] Δυνατή στιγμή μου ήταν όταν χορέψαμε τραγούδι από τη Ρωσία με στίχους που είχε δημιουργήσει στη διάρκεια του εργαστηρίου συμμετέχουσα στην ομάδα μας και όταν ο ένας μετά τον άλλο στον κύκλο τραγουδούσε τους στίχους. [...]»

- 23-27.07.2020 @ "Κιβωτό Κορογώνα", M.L.

 «[...] Το να ενωθούμε οι άνθρωποι γρήγορα και βαθειά χάρη στους κύκλιους χορούς υπήρξε σημαντικό για εμένα. [...]»

- 23-27.07.2020 @ "Κιβωτό Κορογώνα", E.P.

«[...] Νομίζω το πιο ενδιαφέρον κομμάτι είναι η δυνατότητα της νέας δημιουργίας μέσα από τη σύνθεση ήδη υπαρχόντων στοιχείων.[...]»

- 23-27.07.2020 @ "Κιβωτό Κορογώνα", Κ.Σ.

«[…] τραγούδια συγκινητικά, τραγούδια από διάφορα μέρη του κόσμου για τη γέννηση και το καλό, την αποστολή μας, το πόσο Ένα είμαστε όλοι και με τη Γη. Αίσθηση γλυκιά, ζεστή, με χαρά και θετικότητα. Έμπνευση για εμάς και τον κόσμο που μας έβλεπε. Ενέργειες φωτεινές να γειώνονται στη γλυκιά γη της Ερμούπολης της Σύρου! Ευχαριστώ με άπειρη αγάπη!»
- 26.08.2019 @ Ερμούπολη Σύρου, Σ.Π.

«Πήρα μια μικρή, γλυκιά γεύση από τους κυκλικούς χορούς με τη Μαρία. Εύχομαι να έχουμε σύντομα κι άλλη ή κι άλλες συναντήσεις!»

- 26.08.2019 @ Ερμούπολη Σύρου, Γ.

"Η ενότητα και συντροφικότητα υπήρξαν ωφέλιμα στοιχεία για μένα. [...] Θα προσπαθήσω να συνδεθώ με τους άλλους."

- 02.02.2019, Παν/κή Λέσχη Παν/μίου Αθηνών

"Μου έκανε εντύπωση πως ένας στίχος καρδιάς και η κίνηση ενώνουν τους ανθρωπους.[...] Έμαθα για τον εαυτό μου ότι χρειάζομια περισσότερη κίνηση."

- 02.02.2019, Παν/κή Λέσχη Παν/μίου Αθηνών, Γ.Μ.

"Πόσο καλό κάνει κάθε φορά που ανοίγει το στέρνο και βγαίνει η μέσα φωνή! […]
Για άλλη μια φορά μαθαίνω ότι η επιμονή - και όχι η απόσυρση – φέρνει αποτέλεσμα. […] Εκτίμηση για τη σοβαρότητα, το μέτρο στη διδασκαλία, τις χρήσιμες και μετρημένες πληροφορίες. Ευχαριστώ."
- 30.11.2018 @ Συνεργατικό Καφενείο Ακαδημίας Πλάτωνος

"Η κίνηση και η φωνή με κάνουν να νιώθω ζωντανή και χαρούμενη και λειτουργεί αγαπητικά με τους ανθρώπους γύρω μου. Ευχαριστούμε για την ωραία φωνή, την προσφορά, τη σταθερή παρουσία."

- 30.11.2018 @ Συνεργατικό Καφενείο Ακαδημίας Πλάτωνος, Μ.Σ.

"Μου έκανε εντύπωση πώς ο κόσμος συντονίστηκε. Αγαπώ την ένωση, τραγούδι. Υπέροχο, ωραία ατμόσφαιρα."
- 30.11.2018 @ Συνεργατικό Καφενείο Ακαδημίας Πλάτωνος, Μ-Α.Τ.

"Μου έκανε εντύπωση πόσο εύκολα έγιναν αυτά που φαίνονταν τόσο δύσκολα. Τραγούδι και κίνηση και κύκλος φέρνουν κοντά τις καρδιές. Έμαθα για μένα ότι αγαπώ πολύ τη μουσική, την κίνηση, την επικοινωνία. Ευχαριστώ για την ενέργεια και την φροντίδα."

- 30.11.2018 @ Συνεργατικό Καφενείο Ακαδημίας Πλάτωνος

"It was very welcoming and peaceful. A new experience and a feeling that I can connect with people even if I don’t understand the language. […] I learned that it takes me a bit of time to feel relaxed in a group. At first I felt cautious but at the end I was more at peace." 

- 30.11.2018 @ Συνεργατικό Καφενείο Ακαδημίας Πλάτωνος, S.

"Μου έκανε εντύπωση ότι ντράπηκα λιγότερο απ' ό,τι περίμενα. [...] Ξεμπλοκάρισμα, αναστοχασμός. [...]Εντέλει απολαμβάνω αγκαλιές με ξένους. [...] Πολύ ωραία! Μαρία [προς την συντονίστρια], το 'χεις φουλ!"

- 30.11.2018 @ Συνεργατικό Καφενείο Ακαδημίας Πλάτωνος, Κ.Κ. 

 

"How singing can unite people! […] Thank you for your beautiful activity."

- 30.11.2018 @ Συνεργατικό Καφενείο Ακαδημίας Πλάτωνος, Ν.S.

 

"Μου έκανε εντύπωση η απλότητα της δομής. […] Συνειδητοποίησα βαθύτερα τη χρήση της φωνής. Ευχαριστώ."
- 30.11.2018 @ Συνεργατικό Καφενείο Ακαδημίας Πλάτωνος, Κ.Σ.

 

"Ένιωσα χαρά και ενότητα με τους συμμετέχοντες [...] μια χαρούμενη δημιουργική ροή μέσα μου. [...] Εκτιμώ βαθύτατα την εκπαίδευση που πήρες και μας την μεταδίδεις απλόχερα, ώστε να ανοιχτώ σε κάτι όμορφο και καινούριο για μένα."

- Νοέμβριος 2017, Φ.Ν.

"Γαλήνη, καθαρότητα, μεγάλη χαρά, χαλάρωση [...] δύναμη, ευγνωμοσύνη, συνεργασία."

- Νοέμβριος 2017, Δ.Σ.

"Μαζί μου παίρνω την ένωση με τα μέλη της ομάδας και τη γη, την ανακούφιση που ένιωσα τραγουδώντας και χορεύοντας, το ότι κατάφερα να συγκεντρώσω τη σκέψη και το σώμα μου σε αυτήν τη στιγμή. [...] Μου έκανε εντύπωση πώς το τραγούδι και ο χορός μπορούν να ενώσουν ανθρώπους [...]"

- Νοέμβριος 2017, Π.Κ.

"Οι ήχοι της μουσικής των λαών απελευθερώνουν τον άνθρωπο να συμμετέχει και να νιώθει πολλή χαρά. [...] Υπάρχουν τόσα που είναι ευλογία να ανακαλύπτουμε. [...] Συνειδητοποίησα το άνοιγμα καρδιάς και την αμοιβαία συνεργασία. [...]"

- Νοέμβριος 2017, Μ.Χ.

"Ευχαριστούμε πολύ, Μαρία, για το 2ωρο σύνδεσης και ένωσης που μας προσέφερες.

Ήταν μακράν καλύτερο από την οποιαδήποτε απογευματινή ξεκούραση ή από κάποιον απογευματινό καφέ που θα μοιραζόμασταν με φίλους.
Η εμπειρία αυτή δεν ζέστανε μόνο τις φωνές μας αλλά και τις καρδιές μας.
Με ένα μαγικό τρόπο ταξιδέψαμε σε χώρους και χώρες πρωτόγνωρες για εμάς και ενωθήκαμε με ανθρώπους που δεν το περιμέναμε. [...]"

- Νοέμβριος 2017, Α.Σ.

 

"Μέσω του τραγουδιού στον κύκλο πραγματικά δέσαμε ως ομάδα, άνοιξαν οι καρδιές μας & νιώσαμε οικεία σαν να γνωριζόμασταν από παλιά... Οπότε & οι ευχές ήρθαν σαν φυσικό επακόλουθο, σαν πηγαία έκφραση προς αγαπημένα πρόσωπα!

Ωραία εμπειρία! Σ' ευχαριστούμε, Μαρία :) Καλή συνέχεια!"

- Νοέμβριος 2017, Ο.Τ.

 

"Το ενωτικό τραγούδι ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα και για ό,τι αυτό αντιπροσωπεύει. 

Τα μηνύματα σύνδεσης, η γείωση αλλά και οι ευχές λειτούργησαν θεραπευτικά για εμένα, καθότι μου δημιούργησαν μια αίσθηση θαλπωρής, μοιράσματος και σύνδεσης με ειρηνικό σκοπό.
Το ζέσταμα της φωνής και ενωτικά τραγούδια με την παράλληλη "χορογραφία" [...] με έκαναν να τα σιγοτραγουδάω από μέσα μου και την επόμενη μέρα της συνάντησης, κρατώντας έτσι μια χαρούμενη και κεφάτη ανάμνηση από όλη αυτή την εμπειρία.
Ύστερα από την εμπειρία αυτή ένιωσα την αγάπη των συμμετεχόντων και έφυγα με μια γλυκιά αίσθηση ζωντάνιας που σίγουρα προέκυψε από το μοίρασμα και τη συμμετοχή σε αυτή τη διαδικασία.

Σας στέλνω τους εγκάρδιους χαιρετισμούς μου και εύχομαι να αυξηθούν τα μηνύματα αγάπης και ειρήνης προς όλους στη χώρα μας, αλλά και ευρύτερα, για τη βελτίωση των συνθηκών και της νοοτροπίας που επικρατεί στην πολύπαθη πόλη που ζούμε όπως πολύ ορθά χαρακτηρίσατε.

Εύχομαι λοιπόν κάθε καλό σε αυτή την προσπάθεια και καλή συνέχεια! Ελπίζω να κινητοποιηθούν και περισσότεροι άνθρωποι για αυτό το σκοπό.

Με αγάπη και ευγνωμοσύνη"

- Νοέμβριος 2017, Β.Χ.

 

"Eυχαριστώ θερμά τόσο για την πρόσκληση στο workshop του Ενωτικού Τραγουδιού όσο και για το όμορφο περιεχόμενο με τα τραγούδια, το χορό και, κυρίως, τη ζεστή ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε ανάμεσα σε όλους μας. [...] Πριν κλείσω όμως, θα ήθελα να τονίσω τη συγκίνηση που μου προκάλεσαν οι ιστορίες που συνοδεύουν καθένα από τα τραγούδια ανά την υφήλιο που διηγήθηκε η κα Αγγελή και το γεγονός ότι κάποια από αυτά κατάφεραν να συνδέσουν ανθρώπους από διαφορετικό πολιτισμικό περιβάλλον που μιλούσαν ακόμα και διαφορετική γλώσσα, αλλά βρήκαν τρόπο σύνδεσης μέσω της μουσικής. Ένα μεγάλο μπράβο στην κα Μαρία Αγγελή μαζί με πολλή ευγνωμοσύνη για όλη την προσπάθεια συλλογής του πολύτιμου αυτού υλικού και τη γενναιόδωρη προσφορά του σε εμάς.  :)"

- Νοέμβριος 2017, Β.Σ.

 

"Να 'μαστε την Δευτέρα το απόγευμα σε έναν ανοικτό χώρο με ωραία χρώματα και δονήσεις.
Με τις οδηγίες της Μαρίας ενώσαμε τις καρδιές μας και νιώσαμε μια θερμή αγκαλιά.
Τα τραγούδια και ο χορός μας ανανέωσαν, μας ταξίδεψαν και μας ένωσαν με όλες τις φυλές του πλανήτη.
Μια αξέχαστη εμπειρία ζωής, ένας μουσικός διαλογισμός χαράς και ενδυνάμωσης της ψυχής
Με ευγνωμοσύνη για την πρόσκληση
Εις στο επανιδείν"

- Νοέμβριος 2017, Φάνης

 

Αναζήτηση

 

η  σ π ε ί ρ α

σας προσκαλεί σε διαρκή ανέλιξη ...

W e l c o m e !

Επικοινωνία:  

+30 210 5616300

info@thespiral.gr

 

w w w . t h e s p i r a l . g r

 
Για όλο το υλικό της ιστοσελίδας υπάρχουν πνευματικά δικαιώματα (copyrights),
τα οποία ανήκουν στα ιδρυτικά μέλη του φορέα η  σ π ε ί ρ α, ολιστική εκπαίδευση.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε υλικό (κείμενο, φωτογραφία κ.λπ.),
παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για σχετική άδεια χρήσης.

© η  σ π ε ί ρ α, 2011-23  www.thespiral.gr

 
όροι χρήσης & λειτουργίας